Probleme, multe probleme

Azi mi-am făcut iar niște nervi cât casa! Oare cum de dau eu așa de recurent peste persoane care habar nu au, dar în mod uimitor au un cuvânt de zis? Adică știu răspunsul: pentru că prostia și ignoranța sunt ridicate la rangul de virtuți în țara asta. Cu cât mai mult, cu atât mai bine! (Oare?)

Mă întreb pentru cât timp o să mai (trebuiască să) citesc/aud minunăția asta de expresie ”persoane cu probleme” ca după câteva momente să realizez că de fapt este adresată sau este vorba despre persoanele cu dizabilități?!?
 
nothing-in-the-world-is-more-dangerous-than-sincere-ignorance-and-conscientious-stupidity

Sursa imagine aici.

Păi dacă așa stă treaba, înseamnă că voi (ceialalți decât noi cei ”cu probleme”) nu aveți nici măcar o problemă!! În consecință vă rog frumos să încetați să vă mai plângeți că vă doare una sau alta, sau că n-aveți bani sau alte cele! Voi NU aveți NICIO problemă, sunteți ”fără probleme”. Ați uitat?
a
Toate problemele din lume le avem noi, ăștia care suntem ”cu probleme” care dau pe dinafară, vai ș-amar de noi, semi-muribunzi, (mai completați și voi lista, că eu am obosit). Problemele sunt 100% doar ale noastre!!
a
Faceți-vă un bine și nu ne mai sustrageți din multele noastre probleme pe care le avem. Doar veți suferi și apoi o să (puteți să) vă plângeți. Nu se merită. Mai bine stați liniștiți și bucurați-vă de viața, prostia și ignoranța voastră în care nu știți nici măcar a vă exprima!
 
În concluzie, la toți ni-e greu. Dar nu la toți la fel.

Leave a Reply